Första gameplay trailern för H1Z1

gameplay-trailer-h1z1

Nu är den första gameplay trailern för det kommande postapokalyptiska MMO spelet H1Z1 ute. I trailen visar gratisspelet H1Z1 upp spelmiljön, funktioner, zombies samt andra coola saker.

Trailern visar spelkaraktärer som tar sig runt i den förstämda och mörka spelvärlden där H1Z1 viruset började sprida sig för 15 år sedan. I trailern så ser man karaktärerna använda sig utav olika vapen för att bekämpa zombies och i slutet av filmen får man frågan ”Will you survive?”. Sony har ännu inte fastställt ett datum när H1Z1 spelet släpps men vi vet från säkra källor att via Steam så kommer man att kunna köpa en ”early acces” för cirka 150kr inom kort.

 

Tidigare i veckan så hade Sony ett 12 timmars event med en live stream där vi fick se två personer som jobbar med utvecklingen av H1Z1 spela och prata om spelet. Om du missade streamen så kan du se den här.

Sony meddelade tidigare denna månad att världen i H1Z1 är förstörbar och att spelarna kan förändra världen genom att bygga nya strukturer eller ta över och bygga om hus och andra byggnader som redan finns i spelet. Spelet innehåller en dag och natt cykel med växlande väder samt massor av olika objekt som spelarna ska kunna sätta i brand. H1Z1 har ett ”crafting” system som är expansivt vilket tillåter spelare att bygga saker från vapen till fästningar.  Zombies i spelet beskrivs som oförutsägbara och är programmerade så att de hela tiden utvecklas.

Det kommer att vara gratis att spela H1Z1 men spelet kommer att innehålla så kallade mikrotransaktioner vilket Sony påpekar att det inte kommer att förstöra för andra spelare som väljer att inte köpa föremål i spelet. Föremålen i spelet som säljs för riktiga pengar kommer att vara saker som är rättvisa för andra spelare. Vilket vi tolkar som att Sony inte vill att man ska kunna köpa sig till en bra utrustning utan att det ska vara ”rättvist” för alla spelare.

Författare: H1Z1SE

Lämna ett svar