Forum

Forumet är till för er svenskar som överlevt H1Z1 viruset och här kan ni komma i kontakt med andra överlevare för att diskutera allt gällande H1Z1. Du kan bland annat hitta och rekrytera medlemmar till din grupp eller dela med dig av dina strategier samt läsa guider från andra överlevare.

Vi strävar efter att tillsammans bygga ett svenskt H1Z1 community där vi överlevare hjälper varandra och vakar över varandras ryggar.

Topic Subject
Topic Text
Move Category:
admin
Posts: 6
Val av EU server & server takeover
Started by Smittad admin 4 years ago
Röstning av server slutar fredag 27/1 klockan 17:00. Vill du vara med och påverka vilken server vi tillsammans ska spela på? Se då till att gå in och rösta! Länk: http://goo.gl/80Eb5V

Efter att röstningen är avklarad så samlas vi alla på teamspeak för att diskutera hur vi ska ta över servern och göra den till gruppens egna. Teamspeak: 194.103.0.10:10039

Kom med förslag på hur vi kan göra detta på ett så bra sätt som möjligt. Ska vi ha gemensamma clan nicknames? Ska vi börja med att ta över en stad, vilken isf? Vi lämnar nu det fria ordet till er för att utveckla detta event Alla är välkomna!

Mvh

H1Z1.se, - Spionen, Luke, Kl1rranx, Sunden

No replies posted yet.
Reply to this Topic

Genom att du är inne på hemsidan så accepterar du automatiskt våra regler, du hittar reglerna här.