Regler vid användning av hemsidan

H1Z1.se är en privatägd hemsida där vi värdesätter vår community-del som en stor och viktig del. Vi vill behålla en trevlig och inspirerande stämning och för att kunna göra det så finns det några viktiga regler som vi vill att ni förhåller er till.

Regler

På H1Z1.se är det endast tillåtet att ha ett medlemskonto per person. Om du registrerar två eller flera konton här på hemsidan förbehåller vi oss rätten att radera samtliga konton.

Vårt forum är en plats där alla registrerade användare tillåts och uppmuntras att diskutera allt vederbörande spelet H1Z1. Vi vill att ni tänker på och håller er till att posta era inlägg i den kategorin som är mest lämpad för ert ämne.

På H1Z1.se är ”spam” absolut inte accepterat, det vill betyda alla typer av skräpinlägg. Som spam räknar vi upprepade meddelanden i ett och samma ämne eller meningslösa off topic-inlägg som skrivs för att irritera eller förstöra för andra. Att kopiera och posta samma inlägg i flera kategorier är otillåtet.

Det är inte tillåtet för privatpersoner (eller företag) att annonsera eller göra reklam på H1Z1.se. Du får inte agera reklampelare åt andra internetsajter genom att regelbundet posta länkar till dem för ett uttänkt kommersiellt syfte och du får inte posta direktreklam på forumet.

På H1Z1.se har alla registrerade användare gått med på att aldrig: posta material, eller länkar till material, som kan uppfattas som stötande eller kränkande. Detta innebär att du inte får prata om droger, uppmana till piratkopiering (inkluderar även nedladdad film och musik), ha ett användarnamn som kan verka stötande eller ha en avatarbild som kan framstå som stötande. Det är givetvis inte tillåtet att publicera material som medvetet är förödmjukande, förnedrande, felaktigt eller på något annat sätt som är olagligt. Spridning av copyrightskyddat material är också förbjudet.

Vid regelbrott

På H1Z1.se använder vi oss av ett varningssystem som fungerar som följer: Om du, medvetet eller ej, bryter mot någon av våra mycket enkla regler får du ett e-post meddelande med en varning. Om du sedan bryter mot reglerna ytterligare en gång förbehåller vi oss rätten att radera ditt konto. Vid grova regelbrott stängs användaren i fråga av omedelbart utan varning först.

På H1Z1.se har moderatorerna alltid sista ordet. Våra moderatorer har rätten att alltid, och utan förvarning, kunna radera inlägg eller stänga av användare då det anser att det är befogat. Moderatorernas ord är alltså lag och deras beslut går aldrig att överklaga.

Juridiskt ansvar

Du är själv ansvarig för innehållet i dina kommentarer, bloggar, länkar, bilder och meddelanden. Genom din registrering förbinder du dig att hålla H1z1.se och dess medarbetare fria från ansvar från det som kan uppkomma av ditt agerande här på hemsidan.

H1Z1.se förbehåller sig även rätten att ändra och radera vilket meddelande, kommentar, text, länk eller fil som helst, med eller utan föregående varning eller vidare information.

H1Z1.se har ej skadeståndsansvar på grund av förlorat material för dess registrerade användare.