Regn på H1Z1 & något stort nästa vecka!

H1Z1 Väder regn

John Smedley, VD för Sony Online Entertainment har avslöjat mängder av ny information gällande det kommande zombie MMO spelet H1Z1. Först och främst så twittrade Smedley att dem kommer att avslöja något stort angående H1Z1 i nästa vecka och att han inte kan prata mer om just nu.

Smedley berättade sedan mer ingående om vädersystemet i spelet och hur det kommer att vara annorlunda gentemot andra spel ute på marknaden. Han avslöjar en väldigt cool egenskap och det är att när det regnar i spelet så kommer regnet att kunna släcka brinnande föremål.

Tydligen så är grundsystemet för väderlekar klart och nu har utvecklarna börjat fokusera på att göra det ännu mer avancerat. En mer avancerad egenskap som Smedlay avslöjade är att det enbart kommer att regna från molnen och att molnen kommer att röra sig över spelkartan. Smedley twittrade en bild på regnet i den tidiga utvecklingsprocessen och det är den bilden ni ser här ovan.

Här är en Youtube film som Ryan Favale (en utav utvecklarna för H1Z1) laddade upp för några dagar sedan och filmen visar hur regnet se ut på natten.

Så fort vi får reda på ny information kring H1Z1 och spelets utveckling så kommer vi att lägga upp det här på hemsidan. Stay tuned!

Författare: H1Z1SE

Lämna ett svar