H1Z1 kommer att släppas i Early Access

early-access-h1z1sverige

VD för Sony Online Entertainment John Smedley tog sig tid till att svara på några frågor på Reddit för H1Z1. Han kommenterade att spelat kommer att släppas i Early Access och undvek inte att svara på frågor angående likheten med DayZ.

”Jag kommer inte att ge några tråkiga politiskt korrekta svar” sa han. H1Z1 är ett överlevnadsspel i en Zombie postapokalyptisk värld vilket även DayZ är. De har gjort ett utomordentligt spel och har en stor vision för det vilket jag och många andra från mitt team hämtar inspiration ifrån.

Smedley fortsätter sedan att beskriva hur H1Z1 är annorlunda av den orsaken att spelet låter spelarna vara med och skapa inne i spelet. Att man kommer kunna bygga upp strukturer, fort och städer för att skydda sig mot de infekterade.

”Ja visst! Vi är skapar ytterligare ett zombie apokalyps spel, men vårt mål är att göra spelet svårt men väldigt roligt och stort.”

Smedley avslöjar även andra intressanta detaljer om H1Z1:

  • H1Z1 kommer att släppas i early access till dig som är villig att betala runt 150kr (du kan även vänta på att spelet släpps officiellt och då är det gratis).
  • Du kommer att kunna spela som första och tredje person.
  • Fordon kommer att styras från en tredje-persons vy (inte fastställt).
  • Spelet kommer att ha en betoning på att hitta föda, odla och skydda sin odling.
  • Den tidiga releasen kommer inte att ha spelbara kvinnliga karaktärer.

Författare: H1Z1SE

Lämna ett svar