Spelkarta, Zombies och en byggnad

spelkarta-zombies-h1z1

Under den första livestreamen av H1Z1 så visade Sony Online Entertainment upp sitt utvecklingsteam vilket gav oss en förhandstitt bakom utvecklingen av själva spelet.

Det är många som har undrat hur stor H1Z1s spelkarta kommer att bli och vi kan i dagsläget visa en tidig build utav kartan. Det som är sagt är att kartan kommer att fortsätta växa men nedan hittar ni två bilder utav hur H1Z1 kartan ser ut idag.

ny-karta-h1z1

tidig-karta-h1z1

Bilden visar en terräng vilket betyder att vi inte har någon möjlighet att se detaljerade byggnader som kommer att befolkas utav spelare runtom i världen. Men Sony Online Entertainment ger oss ytterligare en glimt bakom kulisserna och nedan kan du se hur ett lägenhetskomplex i ett tidigt utvecklinsstadie ser ut. Utifrån lägenhetskomplexets storlek drar vi slutsatsen att hela kartan förmodligen kommer vara väldigt stor.

lägenhetskomplex-h1z1

Från Reddit så bekräftas det att lägenheter och andra byggnader liknade ovan bild kommer att fyllas med saker som spelare kan plocka upp och lagra i sina virtuella ryggsäckar.

Vad vi har hört och läst så sitter ett flertal personer från Sony Online Entertainment inne på H1Z1 forumet @Reddit och läser om vad vanliga människor tycker till om spelet. Det har efterfrågats från användare att dem vill se zombis med någon form av intensitet utstrålande från ögonen och vad vi kan se från de nysläppta zombie bilderna så har man kanske även här lyssnat på användarna.  Zombien på bilden nedan heter tydligen Bob.

zombie-h1z1-bob

h1z1-sverige-zombie

Bilderna är hämtade från H1Z1 sub-reddit

Författare: H1Z1SE

Lämna ett svar