I väntan på H1Z1 ”early access” release

I väntan på att få vidare besked angående när H1Z1 ”early access” släpps så vill vi tipsa er följare om att kolla in ett videoklipp på Youtube.

I videon får vi se en livestream som ägde rum för ett par dagar sedan, där teamet från SOE (Sony Online Entertainment) testspelar H1Z1 under 1 timmes tid. I livestreamen får vi se en del av craftingen i spelet och hur det ser ut i nuläget. Vi får även se lite bilkörning och hur terrängen ser ut på den enormt stora spelkartan, som kommer att rymma upp till tusen (om inte fler) spelare från alla världens hörn per server.

Utvecklarna berättar att det som visas i videon är långt ifrån klart och att menyer och annat inte kommer se ut som i videon när spelet släpps officiellt. Ett exempel är crafting menyn i videon som de själv kallar för ”Dev interface” och om vi tittar närmare på craftingen så ser vi att dem använder sig utav ”insta craft”, vilket är en funktion som utvecklarna använder sig utav och som dem berättar att de kommer att ta bort innan spelet släpps.

När livestreamen ägde rum så fick teamet bakom H1Z1 in massvis utav intressanta frågor från människor runt om i världen. I videon får vi även ta del utav de frågor som ställdes och vi får höra svaren som ges från utvecklarna och vissa svar är väldigt intressanta och ger oss en bredare bild av hur slutprodukten av H1Z1 kommer att se ut.

Som sagt så ser vi spelet från hur utvecklarna jobbar med det. Men vad vi kan tänkas tro är att saker som craftas samt andra föremål kommer att kunna finnas med i alpha releasen som släpps tidigare än den officiella versionen.

Vi rekommenderar dig som är intresserad av spelet att kolla på klippet då du får reda på massvis av information om det kommande MMO zombie spelet H1Z1!

 

Författare: H1Z1SE

Lämna ett svar